Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde direkt olarak katılacak olan Galatasaray, tarihe geçecek bir transfer operasyonuna imza atmaya hazırlanıyor.
Okan Buruk yönetiminde üst üste 3. kez Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Galatasaray, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı sonuçlara imza atabilecek güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor.
Sarı-Kırmızılı ekip, bu hedef doğrultusunda tarihi bir transfer operasyonuna imza atmaya hazırlanıyor. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gözünü İtalya'ya dikti.
Galatasaray yeni kalecisini buldu! Aslan'a 26 milyon euroluk file bekçisi
Fanatik'in haberine göre; Sarı-Kırmızılı ekip, İtalyan ekibi Bologna formasını terleten savunma oyuncusu Davide Calabria için düğmeye bastı.
Sacha Boey ile yollarını ayırdığı günden bu yana sağ bek pozisyonunda büyük sorunlar yaşayan Sarı-Kırmızılı ekip, sağ bek pozisyonunda yaşadığı sorunu Davide Calabria hamlesiyle gidermeyi amaçlıyor.
Güncel piyasa değeri 7,5 milyon euro olan 28 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusunun bonservisi Milan'da bulunuyor. Sarı-Kırmızılı ekibin Milan'dan ayrılmayı düşünen yıldız savunmacıyı kadrosuna katmayı amaçladığı ileri sürüldü.
TARİHE GEÇECEK
Aslan, İtalyan futbolcuyu kadrosuna katması halinde tarihinde ilk kez bir İtalyan defans oyuncusunu transfer etmiş olacak.