Galatasaray yeni transferi uçağı ne zaman inecek? Galatasaray transferleri saat kaçta İstanbul'da olacak?

Galatasaray yeni transferi uçağı ne zaman inecek? Galatasaray transferleri saat kaçta İstanbul'da olacak?

Transfer çalışmalarının en hareketli takımı Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp anlaşmaya vardığı Lucas Torreira ve Dries Mertens ile görüşmeler gerçekleştirdiğini KAP'a bildirdi ve iki başarılı oyuncuyu birlikte İstanbul'a getireceğini duyurdu. Bu açıklamanın hemen ardından ise 'Galatasaray transferleri saat kaçta İstanbul'da olacak?' sorusu gündem geldi.

2022-2023 sezonunda çok iyi bir performans sergilemek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Bu anlamda bir süredir görüşmede olduğu Lucas Torreira ile prensipte anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, diğer taraftan Belçikalı kanat oyuncusu Dries Mertens'i de renklerine bağladı. 2 yıldız oyuncuyu aynı uçakla İstanbul'a getiren Galatasaray Lucas Torreira ile 4, Dries Mertens ile de 1 yıllık anlaşma imzalayacağını KAP'a bildirdi.

Galatasaray cephesinde yaşanan bu gelişmelerin ardından 2 yıldız oyuncuyu gözle bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'ın yeni transferlerinin yer aldığı uçağın ne zaman İstanbul'a ineceğini merak ediyorlar. İşte, son dakika gelişmeleri ile ilgili detaylar..

Galatasaray yeni transferi uçağı ne zaman inecek

Galatasaray yeni transferi uçağı ne zaman inecek?

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray Spor Kulübü, Lucas Torreira ve Dries Mertens ile en sonundan anlaşmaya vardı. 2 başarılı oyuncuyu renklerine bağlayan sarı kırmızılı kulüp, transferde hareketli saatlerin içerisine girmiş bulundu.

Dries Mertens

Torreira'dan ilk paylaşım

Galatasaray ile 4 yıllık anlaşma imzalamak için İstanbul'a gelen Lucas Torreira, İstanbul'a gelmek için bindiği uçaktan ilk paylaşımını yaptı. Torreira'nın fotoğrafı daha sonra Galatasaray'ın sosyal medya hesabından da yayınlandı.

Lucas Torreira

Galatasaray taraftarları ise 2 oyuncuyu karşılayabilmek için Atatürk Havalimanı'na akın ederken sarı-kırmızılı takımın efsane oyuncuları arasında yer alan Arda Turan'ın, hem Torreira hem de Mertens transfer görüşmelerine katıldığı ve oyuncuların sarı kırmızılı takımı seçmesinde büyük rol oynadığı öğrenildi.

Galatasaray yeni transferi uçağı ne zaman inecek

Uçak için iniş alarmı saat 23.45'e kuruldu

Galatasaray'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda transferleri taşıyan uçağın saat 23:45'te İstanbul'da olacağı yönünde bir alarm kurduğu görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN