Galatasaray'da bir ayrılık daha! Okan Buruk'un vazgeçilmezi takıma veda ediyor: Yeni takımı belli oldu....

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Okan Buruk'un vazgeçilmezi takıma veda ediyor: Yeni takımı belli oldu....

Ara transfer döneminde bir yandan kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefliyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekip, bir ismiyle daha yollarını ayırma kararı aldı.

Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'in takımdan ayrılmasıyla 30 milyon euro bonservis bedelini kasasına koyarak tarihi bir gelir elde eden Galatasaray, bir yandan kadrosunu güçlendirmeye çalışırken bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefliyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekipte bir yolcu daha belli oldu.

Kış transfer döneminin başladığı günden bu yana kadrosuna takviye yapamayan Galatasaray'da temizlik operasyonu sürüyor. Boey'i Bayern Münih'e satarak tarihi bir gelir elde eden sarı-kırmızlı ekip, takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için kolları sıvadı.

Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekipte bir ayrılık daha belli oldu. Fotomaç'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde takıma katılan ancak beklenen katkıyı yapamayarak büyük hayal kırıklığı oluşturan golcü futbolcu Cedric Bakambu, devre arasında takımdan ayrılacak.

İspanyol ekibi Real Betis'in Bakambu için harekete geçtiği öne sürüldü. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen İspanyol temsilcisinin Bakambu transferi için sarı-kırmızılı ekiple görüşmelere başladığı öne sürüldü.Cedric Bakambu'ya büyük onur! - Futbol Sporx Ekstra - Sporx Galeri

2025 yılına dek Galatasaray ile sözleşmesi bulunan golcü futbolcu, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 16 maçta görev alarak takımına 2 gol 1 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 2.8 milyon euro olan 32 yaşındaki yıldız golcü için sarı-kırmızılı ekip, sezon başında Al-Nasr'a 700 bin Euro bonservis ücreti ödemişti. Aslan'ın golcü futbolcuyla yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN