Galatasaray'da Erden Timur dönemi kapanıyor! 'Kulüp içerisindeki ağır abiler seni istemiyor'

Galatasaray'da Erden Timur dönemi kapanıyor! 'Kulüp içerisindeki ağır abiler seni istemiyor'

Süper Lig'in 20.haftasının ardından SkySpor kanalında yaptığı açıklamalarla özellikle Galatasaray camiasında bomba etkisi yaratan Erman Toroğlu'nun 'Erden Timur' iddiası bir hayli dikkat çekti. İşte Tororğlu'nun gündeme damga vuran o sözleri...

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK engelini tek golle aşması, Beşiktaş'ın Fernando Santos'a hoş geldin hediyesi ve Galatasaray'ın Kayserispor'u yenmesinin ardından 20. haftanın analizini yapan Erman Toroğlu, Sarı Kırmızılı kulübün Başkanvekili Erden Timur hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Toroğlu'nun 20. hafta yorumu...

SUMUDİCA OTOBÜSÜ ÇEKMESE 6 YERDİ

Geçen yıllarda şampiyon olamayan takımlar küçük maçları kazanamayarak olamadılar, Fenerbahçe de böyle şeyleri yaşadı. Gaziantep maçında Sumudica otobüsü çekti öyle oynadı. Maçtan sonra Sumudica 'saha' duyarı kasmaya başladı. İsmail Kartal ise 'saha' serzenişinde bulundu. Sumudica otobüsü çekmeseydi 6 yerdi.

aw119782-05.jpg

İsmail Kartal bir rüzgar yakaladı, rakibi de Galatasaray. Galatasaray'ın rüzgarı ne olacak, ne tarafa doğru esecek belli değil. Galatasaray'da kırılma emareleri var.

GALATASARAY BAŞKANI HAKEM KONUŞMAZ

Basın toplantısı düzenlendiler ben Erden Timur olacak zannediyorum bir baktım Dursun Özbek de orda Metin Öztürk de. Toplantıda hakem diyorlar, gol ortalaması falan diyorlar. Galatasaray'da başkanlar böyle şeyler konuşmazlar.

ERDEN TİMUR İSTENMİYOR

Burada ana fikir 3'lünün çıkması, burada esas önemli olan basın toplantısına üçlü çıkmalarıydı. Bu olayın perde arkasını çalıştım. Galatasaray'da Erden Timur'a karşı çatlak sesler fazla, Galatasaray'ın büyük abileri, ağır abileri Erden Timur'u istemiyor.

f8qaxxfwgaauwn7.jpg

GALATASARAY KIRILMA YAŞIYOR

Erden Timur'da bundan sonra dikiş tutmaz. Eğer yukarıda bunlar oluyorsa, aşağıda futbol takımına da yansırsa çatır çutur gidecekler. Paralar harcanırken Şampiyonlar Ligi için harcandı. Galatasaray toparlar mı? Bir havaya girerlerse yırtarlar, yoksa Fenerbahçe farkı açar götürür.

HALİL ALINSAYDI SEMİH KAYBOLACAKTI

Fenerbahçe'nin sezon başından beri oynadığı futbola bakıyorum, Galatasaray'ınkine de bakıyorum Galatasaray sol beki olmadığı için Şampiyonlar Ligi'nden elendiler. Fenerbahçe maçları bana keyif veriyor, Trabzonspor kabız futbol oynuyor, Beşiktaş yok. Semih diye bir futbolcu çıktı, ben soruyorum şimdiye kadar neredeydiniz? Önünüzdeki yeteneği göremediniz mi? Semih Kılıçsoy Halil Dervişoğlu'nu sırtına alır götürür.

aw116392-21.jpg

SERGEN YALÇIN ABOUBAKAR'I AHMET NUR ÇEBİ'YE ANLATTI

Burada 18 yaşında tabanca gibi futbolcu varken Aboubakar'ı nasıl aldınız? Aboubakar'ı neden kapıdan içeri soktunuz? Sergen Yalçın Beşiktaş'tan ayrılırken Ahmet Nur Çebi'ye Aboubakar'ın ne yaptığını her şeyini anlattı, ne diye bu adamla devam edersiniz?

BONUCCİ DOĞRU TRANSFER

Bonucci doğru transfer şurada zaten 18-19 maç oynayacak yarım sezon geldi zaten bence doğru transfer. Ali Koç dünyanın transferini yaptı 'beni şampiyon yapmazlarsa gideceğim' diyor.

aw119802-20.jpg

Düşmanını sor sana düşmanını anlatayım. Ronaldo'yla dans eden, Ronaldo'yu yedek bırakan bir hocayla dans edilmez. Hiçbir teknik adam bindiği dalı kesmez, eğer Fernando Santos Ronaldo'yu kesmişse bir bildiği vardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN