Galatasaray'da Icardi depremi! Yollar ayrılıyor: O takıma transfer olacak iddiası! Sarı-kırmızılı taraftarlara kötü haber...

Galatasaray'da Icardi depremi! Yollar ayrılıyor: O takıma transfer olacak iddiası! Sarı-kırmızılı taraftarlara kötü haber...

Galatasaray forması altında attığı gollerle adeta efsaneleşen Arjantinli golcü hakkında ortaya atılan iddia sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğdu. Yıldız golcünün takımdan ayrılacağı ileri sürüldü.

Bu akşam Trendyol Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında bu akşam Kasımpaşa'yı ağırlayacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Bu sezon Okan Buruk yönetiminde yalnızca bir yenilgi alan sarı-kırmızılı takımda Arjantinli golcü Mauro Icardi depremi yaşanıyor. Arjantinli golcü hakkında yaşanan gelişme sarı-kırmızılı taraftarları üzüntüye boğdu.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bu akşam evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak. İstanbul derbisinden zaferle ayrılmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takımın Icardi ile yolları ayıracağı öne sürüldü.

Bu sezon hem Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hem de Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcüsü Icardi hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

aspor.com.tr'den Kubilay Açıkgün'ün İtalyan basınından aktardığına göre; Arjantinli golcü Icardi, sezon sonunda Galatasaray'a veda edecek.

AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Geçen sezon başında kiralık olarak Galatasaray'a imza atan, geçtiğimiz yaz transfer döneminde ise 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransız devi PSG'den ayrılarak Galatasaray'a transfer olan yıldız golcünün yeni bir maceraya başlamak için takım değiştirmeye hazır olduğu iddia edildi.

Beşiktaş karşılaşmasında sakatlık yaşayarak taraftarları üzüntüye boğan golcü futbolcu, Galatasaray forması altında gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına girdi. 30 yaşındaki forvetin sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılarak İtalya'ya dönebileceği ileri sürüldü.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetimindeki İtalyan devi Roma'nın Icardi ile ilgilendiği ve İtalyan devinin Romelu Lukaku'nun bonservisini almaması halinde Arjantinli golcüyü kadrosuna katmayı amaçladığı öne sürüldü.

İtalyan devinin golcü futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalamak için çalışmalara başladığı iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN