Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi! İtalyan basını yazdı: Arjantinli yıldız 6 yıl sonra geri dönüyor

Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi! İtalyan basını yazdı: Arjantinli yıldız 6 yıl sonra geri dönüyor

Galatasaray’da sözleşmesinin son yılına giren Mauro Icardi için İtalya’dan üst üste transfer iddiaları geldi.

Galatasaray’da Mauro Icardi’nin geleceğiyle ilgili belirsizlik sürerken, İtalyan basınında yıldız golcüyle ilgili dikkat çekici iddialar gündeme gelmeye başladı. Sarı kırmızılılarla sözleşmesinin son sezonunu geçiren Icardi için henüz yeni bir kontrat hamlesi yapılmadı. Arjantinli futbolcunun dün akşam yaptığı açıklamalar ise hem taraftarı hem de futbol kamuoyunu hareketlendirdi.

Icardi, Galatasaray’dan kimsenin kendisi ve menajeriyle temas kurmadığını belirterek "Sözleşmem bittiğinde başım dik bir şekilde giderim. Daha önce gidersem, bu sadece ve tamamen benim kararım olur, başkasının değil. Size bir öpücük gönderiyorum. Icardi’yi birkaç ay daha izleme şansınız var. Tadını çıkarın, çünkü sonra beni özleyeceksiniz." sözlerini paylaştı. Bu ifadeler, birçok kişi tarafından bir veda mesajı olarak değerlendirildi.

İtalya cephesinde ise Icardi için peş peşe transfer iddiaları ortaya çıktı. Matteo Moretto, Arjantinli golcünün Milan’a önerildiğini yazdı. Moretto, Milan’ın 2024 yazında da Icardi için girişimde bulunduğunu hatırlatırken, “Gerçekleşme ihtimali yüzde 2 ya da 3. İlgilenmiyor gibi görünseler de tamamen reddedilmiş bir isim değil.” ifadelerini kullandı.

gettyimages-2236778501-jpg.webp

La Gazzetta dello Sport ise Milan’ın forvet listesinde Mauro Icardi’nin de yer aldığını duyurdu. Haberde Sportif Direktör Igli Tare’nin ilk tercihini Joshua Zirkzee olarak belirlediği, ancak Niclas Füllkrug ve Icardi’nin de alternatif adaylar arasında bulunduğu aktarıldı.

Transferin gerçekleşmesi durumunda Mauro Icardi, yaklaşık 6 yıl aradan sonra yeniden Serie A’ya dönmüş olacak. Galatasaray cephesinde ise yıldız golcüyle ilgili resmi bir adım henüz atılmış değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN