Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Kartal'ın eski golcüsü Galatasaray'a transfer oluyor! Yer yerinden oynayacak

Galatasaray'dan Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı! Kartal'ın eski golcüsü Galatasaray'a transfer oluyor! Yer yerinden oynayacak

Süper Lig'de 24. kez şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Aslan, ezeli rakibine tarihi bir transfer çalımı atmak için çalışmalara başladı.

Süper Lig'in lideri Galatasaray, yaz transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Aslan, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı. Sarı-kırmızılı ekip, siyah-beyazlı ezeli rakibine tarihi transfer çalımını atmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer dönemi için şimdiden çalışmalarına başladı. Sezon başından bu yana Icardi dışındaki hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kıırmızılı ekip, gol yollarını güçlendirme kararı aldı.

ASLAN, KARTAL'IN ESKİ GOLCÜSÜ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Arjantinli yıldız ile forma rekabetine girebilecek bir golcü arayışına başlayan Galatasaray, gözünü İspanya'ya dikti. Aslan, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski golcüsü Cyle Larin için harekete geçti.

A Spor'un haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli teknik adamı Okan Burul, LaLiga ekibi Mallorca formasını terleten Cyle Larin transferinde ısrarcı. 28 yaşındaki golcü oyuncunun Türkiye'ye dönme konusunda oldukça istekli olduğu öne sürüldü.

whatsapp-gorsel-2024-03-22-saat-15-51-03-c3030fa6.jpgAslan'ın güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan Kanadalı golcü için 3-4 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi. Aslan'ın Kanadalı santrfora yıllık 2.5 milyon euro üzerinden 4 yıllık sözleşme teklif etmeyi planladığı iddia edildi.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibine imza atan Kanadalı yıldız, Mallorca forması altında 33 karşılaşmada görev alırken 6 gol 3 asiste imza attı. 2018-2022 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen yıldız golcü, siyah-beyazlı forma altında toplamda 109 karşılaşmada görev alırken 39 gol 9 asiste imza atmıştı.

Kanadalı golcü, Beşiktaş'ın sözleşme uzatma teklifini reddederek 2021-2022 sezonu sonunda siyah-beyazlı ekipten ayrılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN