Galatasaray'ın defansı gol makinasına emanet: 22 gol 49 asist! Erden Timur bombayı patlattı: Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'ın defansı gol makinasına emanet: 22 gol 49 asist! Erden Timur bombayı patlattı: Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray taraftarı son olarak sağ bek görevini üstlenen Sacha Boey’in takımdan ayrılmasıyla büyük üzüntü yaşamıştı. Lakin bu haberle taraftar yine eski formuna kavuşacak. Erden Timur attığı bu adımla defansa yeni bir efsane getirecek. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Sarı kırmızılı takım son olarak Sacha Boey ve Nicolo Zaniolo gibi önemli isimlerle yolunu ayırmış ve transfer arayışlarına başlamıştı. Sacha Boey’in yerine sağlam bir sağ bek arayan yönetim aradığını buldu. Erden Timur’un transfer başarısı bir kez daha gözler önüne serilirken “gol makinası” diye adlandırılan o futbolcu ile anlaşma sağlandı.

Galatasaray, savunmasını güçlendirmek için önemli bir adım attı ve Nottingham Forest'tan Fildişi Sahilli sağ bek Serge Aurier ile anlaşma sağladı. Sportif Direktör Erden Timur'un başarılı transfer politikası kapsamında gerçekleşen bu hamle, sarı-kırmızılıların defans hattına gol katkısı sağlayacak bir oyuncu kazandırıyor.

KARAR'ın edindiği bilgiye göre; Galatasaray ve Nottingham Forest arasında yapılan son görüşmeler olumlu sonuçlandı ve 31 yaşındaki tecrübeli savunmacı, Galatasaray'ın yeni yıldızı oldu. Bu sezon Nottingham Forest formasıyla 13 maçta 2 asist yapma başarısı gösteren Aurier, kariyeri boyunca attığı 22 gol ve yaptığı 49 asist ile "gol makinası" defans oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

yeni-proje-37.jpg

ASİGNON'DAN VAZGEÇİLDİ

Galatasaray, daha önce sağ bek pozisyonu için Rennes'in Lorenz Assignon'ı kiralamak üzere anlaşma sağlamış, ancak satın alma opsiyonu ekleyememesi ve Assignon'a olan yoğun ilgi nedeniyle bu transferden vazgeçmişti. Sarı-kırmızılılar, bu kararın ardından hızla harekete geçerek Serge Aurier ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

yeni-proje-38.jpg

GOL POZİSYONLARINDA ÇOK ETKİLİ

Aurier'in transferi, Galatasaray'ın savunma hattına önemli bir katkı sağlaması bekleniyor. Tecrübesi, gol ve asist katkısıyla Aurier, Galatasaray'ın hem savunmasını sağlama alacak hem de hücumda etkili bir silah olarak ön plana çıkacak. Galatasaray taraftarları, yeni transferlerinin takıma katılmasıyla birlikte defans hattında sağlam bir duvar örülmesini ve hücumda da etkili olunmasını umuyor. Aurier'in Galatasaray forması altında sergileyeceği performans, sarı-kırmızılı ekibin bu sezonki başarısında önemli bir faktör olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN