Galatasaray’ın efsane futbolcularından ve futbol yorumcusu Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi’nde Monaco’ya deplasmanda 1-0 yenildiği mücadeleyi TRT Spor ekranlarında analiz etti.
Karşılaşmanın ilk bölümünde Galatasaray’ın oyuna doğru bir başlangıç yaptığını söyleyen Sarıoğlu,"Maç başlangıcı çok önemliydi. İlk yarıda gol şansı yakaladık. İlkay Gündoğan kalitesindeki bir oyuncunun bu golü yapması gerekiyordu. Öne geçmek çok önemliydi çünkü Monaco ikinci yarıları iyi oynayan bir takım. Galatasaray'ın da kısıtlı kadrodan dolayı ikinci yarılarda temposu düşüyordu." dedi.
Sarıoğlu, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde 9 puanda kalmasıyla birlikte ilk 24 hedefinin zora girdiğini ifade ederek,"Üzücü, Galatasaray 9 puanda kaldı. 24 şansı da sıkıntıya girdi ama ben Galatasaray'a güveniyorum. Bence ilk 24'e kalır. Oyuncular da kendine özeleştiri yapmalı." ifadelerini kullandı.
