Galatasaray'ın golcüsü golü unuttu: 3 aydır suskun

Galatasaray'ın golcüsü golü unuttu: 3 aydır suskun

Kış transfer döneminde 5,9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a imza atan Ahmed Kutucu, golü unuttu.

Sezonun ilk yarısında Eyüpspor forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ahmed Kutucu, Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana ise beklentilerin altında kaldı.

Kış transfer döneminde 5,9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Sarı-Kırmızılı ekibe transfer olan golcü oyuncu, Galatasaray forması altında görev aldığı 16 karşılaşmada sadece 2 gole imza attı.

Ahmed Kutucu, Galatasaray formasıyla ilk maçına çıktı - Fanatik Gazetesi Galatasaray (GS) Haberleri - Spor

Sarı-Kırmızılı forma altındaki son golünü 3 Şubat'ta oynanan Gaziantep FK karşılaşmasında kaydeden golcü oyuncu, o tarihten bu yana gol sevinci yaşayamadı. Bu arada 25 yaşındaki golcü oyuncu, Sarı-Kırmızılı forma altında sadece 2 karşılaşmada 90 dakika boyunca görev aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN