Güneş’in derbi planı hazır

Güneş’in derbi planı hazır

Süper Lig’in 32.haftasında Galatasaray’ı ağırlayacak olan Beşiktaş’ta mutlak hedef maçı kazanmak oldu. Teknik direktör Şenol Güneş, Cimbom’u mağlup edecek planları hazırladı.

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftası Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanacak derbiye sahne olacak. Liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’ı yakından takip etmek isteyen Siyah-Beyazlılarda maçın hedefi mutlak galibiyet olarak belirlendi. Ligin ilk iki sırasında bulunan Galatasaray ve Fenerbahçe’nin geçtiğimiz haftayı puan kayıplarıyla geçmesi, Beşiktaş’ın liderle olan karşılaşmasının önemini daha da arttırdı.

Geride kalan maçlarının tamamını kazanmak isteyen Şenol güneş ve öğrencileri zirve yarışında Galatasaray’ı son haftaya kadar takip etmek isterken, şampiyonluk umudundan vazgeçmek istemiyor. Şenol Güneş ve teknik ekip maça özel hazırlanırken Siyah-Beyazlıların en önem verdiği maçların başında geçen hafta oynanan Fatih Karagümrük maçı geliyor. Hücum hattına çok güvenen Şenol güneş, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Nathan Redmond ile Galatasaray’ı mağlup etmenin planlarını yapıyor. Galatasaray’ın Fatih Karagümrük karşılaşmasını özel izlemeye alan Güneş, maçta Sarı-Kırmızılıların defans aksiyonlarındaki hatalarını inceliyor.

Karagümrük karşılaşmasına hızlı başlayan Galatasaray buna rağmen geriden oyun kurmada başarılı olan Fatih Karagümrük karşısında 12 dakikada 3 gol yemişti. Bu 12 dakikayı mercek altına alan Güneş ve ekibi rakibinin zaaflarını araştırdı. Geriden oyun kurarak çıkmayı planlayan Güneş, hücumda en çok Redmond’a güveniyor. Sezon başında beklenen performansı ortaya koyamayan Redmond, son haftalarda adeta fırtına gibi esiyor. Siyah-beyazlıların ligde oynadığı son 5 mücadelenin 4’ünde 4 gol, 3 asiste imza atan İngiliz futbolcu, sadece golsüz beraberlikle sona eren Trabzonspor deplasmanında sessiz kaldı.

Kartal’ın attığı son 12 golün 7’sine direkt katkı sağlayan 29 yaşındaki futbolcu, özellikle ikinci yarısında oyuna girdiği Fenerbahçe karşılaşmasında 1 gol, 3 asist ile 4-2’lik zaferin mimarı olmuştu. Özellikle derbi maçlarında gösterdiği istikrarlı performansın ardından Şenol Güneş’in hücum oyununda Redmond’a özel sorumluluklar vereceği düşünülüyor. Sakatlığı sebebiyle Galatasaray maçını kaçıracak olan Ghezzal’ın yokluğunda Güneş, hücum anlayışını Redmond üzerinden şekillendirecek. İleri uçta Aboubakar ve Cenk ile görev alacak olan başarılı futbolcu, hem bu ikiliyi asistleriyle besleyip hem de atacağı gol ya da gollerle derbiye damga vurmak istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN