Haaland'a şok: Futboldan men edilmesi isteniyor!

Haaland'a şok: Futboldan men edilmesi isteniyor!

Manchester City'nin süper starı Erling Haaland'ın İngiltere Premier Lig'de sürekli gol atmasından sıkılan bazı futbolseverler, Birleşik Krallık Parlamentosu tarafından Norveçli yıldızın ligden ihraç edilmesi için dilekçe hazırladı.

100 bin imzalık hedefle açılan 'Erling Haaland'ın bir robot olduğu gerekçesiyle Premier Lig'den ihraç edilmesi için dilekçe' yaklaşık 2 milyon imzaya ulaştı.

Haaland'ın takım arkadaşı Aymeric Laporte, dilekçenin ekran görüntüsünü paylaşarak kinayeli bir biçimde Norveçli yıldızın tamamen futboldan ihraç edilmesini istedi.

erling-haaland-hangi-takimda.jpg

22 YAŞINDA REKORLARI ALTÜST ETTİ

Haaland şu ana kadar bu sezon Premier Lig'de 14 gol attı ve peş peşe 3 iç saha maçında hat-trick (aynı maçta 3 gol birden atmak) yaptı. Erling Haaland'ın gol krallığında en yakın takipçisi 7 gol ile Tottenham'den Harry Kane. Norveçli forvet, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta 5 gol attı.

erling-haaland-rekorlari.jpg

HAALAND HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

2000 doğumlu Erling Haaland'ın futbolculuk kariyeri Bryne FK'da başladı. Genç oyuncu 2016-17 sezonu devre arasında 100 bin euro bedelle transfer olduğu Molde'den, 2018-19 sezonu başında 8 milyon euro karşılığında ayrıldı.

Erling Haaland'ın RB Salzburg kariyeri bir sezon sürdü ve ardından Bundesliga devi Borussia Dortmund 20 milyon euro ödeyerek Norveçli yıldızı kadrosuna kattı.

Manchester City sezon başında 60 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Borussia Dortmund ile anlaşmasının ardından Erling Haaland'ı renklerine bağladı.

erling-haaland-kac-yasinda.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN