Haaland'dan Premier Lig rekoru: İlk 5 maçta 9 gol

Haaland'dan Premier Lig rekoru: İlk 5 maçta 9 gol

İngiltere Premier Lig'de Manchester City, Norveçli yıldızı Erling Haaland'ın hat-trick yaptığı maçta Nottingham Forest'ı 6-0'la mağlup etti. Gol sayısını 9'a yükselten Haaland, Premier Lig'de çıktığı ilk 5 maçta en fazla gol atan futbolcu olarak tarihe geçti.

Premier Lig'in 5. haftasında Manchester City, Nottingham Forest'ı 6-0 yendi. Etihad Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, Erling Haaland'ın 12, 23 ve 38, Joao Cancelo'nun 50, Julian Alvarez'in 65 ve 87. dakikalarda attığı gollerle farklı galip geldi.

Maçta hat-trick yapan Haaland, ligde şimdiden 9 gole ulaştı. 8'er gollü Mick Quinn ve Sergio Agüero'yu geride bırakan Norveçli oyuncu, Premier Lig'de çıktığı ilk 5 maçta en fazla gol atan futbolcu oldu.

Bu sonuçla birlikte Manchester City puanını 13'e çıkardı. Üçüncü yenilgisini yaşayan Nottingham Forest ise 4 puanda kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN