Hasan Arat direksiyonun başına geçti! Orta sahaya yeni dinamo. 13 milyon euroluk yıldız oyuncu İstanbul'a geliyor

Hasan Arat direksiyonun başına geçti! Orta sahaya yeni dinamo. 13 milyon euroluk yıldız oyuncu İstanbul'a geliyor

Milli takımlar arasında takımca çalışmalar yapan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Takıma birçok takviye yapmak isteyen Portekizli deneyimli hoca Fernando Santos, aradığı ismi buldu. Başkan Hasan Arat direksiyonun başına geçti! Orta sahaya yeni dinamo. 13 milyon euroluk yıldız oyuncu İstanbul'a geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de Trabzonspor ile üçüncülük yarışı veren Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fernando Santos ile yeni bir sayfa başlatan siyah-beyazlı ekip takıma takviyeler yaparak güçlendirmek isterken sürpriz bir haber geldi. Beşiktaş yıldız oyuncu için görüşmelere başladı. Hasan Arat direksiyonun başına geçti! Orta sahaya yeni dinamo. Taraftarlar heyecana boğulacak. 13 milyon euroluk yıldız oyuncu İstanbul'a geliyor.

HASAN ARAT BİZZAT İLGİLENİYOR

Trendyol Süper Lig’de sezon başından bu yana istediği performansı sahaya yansıtamayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nı evine götürmek istiyor. Siyah-beyazlı ekip aradığı ismi ise şimdiden buldu. Orta sahadaki eksikliği kapatmak isteyen kara kartal yıldız oyuncu için görüşmelere başladı. Başkan Hasan Arat bizzat bu transferle ilgileniyor.

yeni-proje-2024-03-29t130619-691.jpg

ORTA SAHAYA YENİ DİNAMO! 13 MİLYON EUROLUK YILDIZ GELİYOR

TRT Spor’un haberine göre; Beşiktaş Alman devi Borussia Dortmund takımında forma giyen Salih Özcan’ı transfer etmek istiyor. Hasan Arat ve kurmayları yıldız oyuncu için temaslara başladı. Yönetim futbolcu için ne kadar bonservis talep edildiğini Alman ekibine soracak ve transferdeki rotasını çizecek.

yeni-proje-2024-03-29t130722-717.jpg

Transfermarkt’a göre değeri 13 milyon euro olarak gösterilen Salih Özcan, 5 milyon euro bedelle Köln takımından Dortmund’a transfer olmuştu. Bu sezon Alman ekibiyle 26 maça çıktı. Yıldız futbolcu 1521 dakika süre alırken gol ve asist katkısı yapamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN