Hasan Arat tek kalemle üstünü çizdi! Fernando Santos yolcu, yerine Hollandalı hoca geliyor

Hasan Arat tek kalemle üstünü çizdi! Fernando Santos yolcu, yerine Hollandalı hoca geliyor

Beşiktaş'ta dengeler yeniden değişiyor. Süper Lig'de istediği başarıyı elde edemeyen siyah-beyazlı ekip en son olarak Portekizli hoca Fernando Santos ile anlaşmaya varmıştı. Ancak deneyimli hoca istediği başarıyı tutturamadı. Taraftarlardan sık sık eleştiri alan Santos yerine Hollandalı yıldız hoca geliyor. Feyyaz Uçar son dakika olarak duyurdu. Hasan Arat tek kalemle üstünü çizdi. İşte detaylar haberimizde...

Süper Lig'de istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Beşiktaş'ta yer yerinden oynuyor. Son olarak Portekizli hoca Fernando Santos ile anlaşan siyah-beyazlı ekip tekrardan hoca arayışına girdi. Santos yönetimi ile büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, aradığı ismi Hollanda da buldu. Başkan Hasan Arat tek kalemle üstünü çizdi! Fernando Santos yolcu, yerine Hollandalı hoca geliyor.

HASAN ARAT TEK KALEMLE ÜSTÜNÜ ÇİZDİ! FERNANDO SANTOS GİDİYOR

Futboldan Sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, Beşiktaşlı yöneticilerin bazı teknik adamlarla masaya oturacağını iddia etti. Uçar aynı zamanda, Futbol Direktörü Samet Aybaba ve Yönetici Kadir Kılıç’ın Hollanda’da alt yapı için önemli hamleler konusunda önemli projeler gerçekleştirdiği belirtti.

yeni-proje-2024-03-19t131126-421.jpg

BEŞİKTAŞ'A HOLLANDALI HOCA GELİYOR

Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası Futboldan Sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, Futbol Direktörü Samet Aybaba ve Yönetici Kadir Kılıç üçlüsü Hollanda'ya gittiler. Bu üçlünün Hollanda'da bazı futbol hocaları ile masaya oturacağı öne sürüldü.

yeni-proje-2024-03-19t131141-928.jpg

Öte yandan üst üste alınan başarısız sonuçlar yönetim kanadında teknik direktör Fernando Santos’la ilgili memnuniyetsiz seslerin yükselmesine neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN