Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Fransız ekibi Monaco'ya 1-0 mağlup olan Galatasaray'da Icardi, sürpriz bir açıklamaya imza attı.
Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan yıldız golcü, sezon sonunda Sarı-Kırmızılı ekibe veda edebileceğini vurguladı.
Icardi açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
"Adımın iyi sattığını ve bazı Türk "gazetecilerin" kulüpten beni arayıp sözleşmemin "yenilenmeyeceğini" söylediğini iddia etmek istediğini anlıyorum… Ama beni kimse aramadı, temsilcimi de aramadılar.
Dünkü yenilgiyi örtmek için haber olmayan bir şeyi haber diye satmak mı istiyorsunuz?
Sözleşmem Haziran 2026'da bitiyor.
Bunu yapmak için görüntümü kullanmalarına izin vermiyorum. Merak etmeyin; sözleşmem bittiğinde başım dik bir şekilde giderim. Ve varsayımsal olarak daha önce gidersem, bu sadece ve tamamen benim kararım olur, başkasının değil. Size bir öpücük gönderiyorum. Icardi'yi birkaç ay daha izleme şansınız var. Tadını çıkarın; çünkü sonra beni özleyeceksiniz."
