İngiltere'de bu hafta oynanacak Premier Lig maçları ertelendi

İngiltere'de bu hafta oynanacak Premier Lig maçları ertelendi

Haziran ayında tahttaki 70. yılını kutlayan Kraliçe 2. Elizabeth'in 96 yaşında hayatını kaybetmesiyle ülkede tam anlamı ile hayat askıya alındı. İngiltere'deki Premier Lig kapsamında bu hafta oynanacak maçların ertelendiği duyuruldu.

İngiltere'deki Premier Lig kapsamında bu hafta oynanacak maçların Kraliçe 2. Elizabeth'in vefatı nedeniyle ertelendiği duyuruldu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada "Majesteleri Kraliçe 2. Elizabeth'e saygının bir işareti olarak, bu hafta sonu Premier Lig maçları ertelenecek" ifadeleri kullanıldı. Premier Lig Başkanı Richard Masters, "Biz ve kulüplerimiz, Majestelerinin ülkemize uzun ve sarsılmaz hizmetini onurlandırmak istiyoruz" dedi.

6 Şubat 1952'de tahta çıkan 2. Elizabeth, dün 96 yaşında hayatını kaybetti. 70 yıl ile süresiyle Britanya'nın en uzun süre tahtta kalan hükümdarı ve tarihte en uzun süre hüküm süren kraliçesi oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN