İsmail Kartal o yoksa ben de yokum demişti! 9 milyon euroluk yıldız futbolcunun değeri düştü: Ali Koç kara kara düşünüyor

İsmail Kartal o yoksa ben de yokum demişti! 9 milyon euroluk yıldız futbolcunun değeri düştü: Ali Koç kara kara düşünüyor

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçının yankıları süremeye devam ederken flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın ısrarla takımda istediği yıldız futbolcu için yolun sonu gözüktü. 9 milyon euroya sarı-lacivertli ekibe dahil olan oyuncunun değeri dibi gördü. Başkan Ali Koç kara kara düşünüyor.

Pazar günü oynanan Trabzonspor maçında ağır yaralar alan ancak evine 3 puanı götürmeyi başaran Fenerbahçe'de bu sefer mali kriz patlak verdi. İsmail Kartal'ın yedek bıraktığı yıldız oyuncunun değeri düştü. 9 milyon euro karşılığında takıma dahil olan oyuncunun değeri 7 milyon euroya kadar düştü. Başkan Ali Koç kara kara düşüyor. Takımdan gönderilmesi an meselesi.

İSMAİL KARTAL ISRARLA İSTEMİŞTİ! YILDIZ OYUNCUDAN KÖTÜ HABER GELDİ

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı yürüten Fenerbahçe'de bu sefer mali kirz patlak verdi. Geniş kadrosu ile dikkat çeken sarı-lacivertli ekipte kimlerin gönderileceği merak konusu olurken flaş bir gelişme yaşandı. Son dönemde yedek bırakılan ve 9 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Krunic'in mevcut değeri düştü.

yeni-proje-2024-03-20t124259-561.jpg

ALİ KOÇ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR... DEĞERİ DÜŞTÜ

Takıma tam anlamıyla katkı sağlayamayan ve taraftarlardan sık sık eleştiri alan Krunic'in mevcut transfermarket değeri 7,5 milyon euroya kadar düştü.

yeni-proje-2024-03-20t124237-974.jpg

İtalya devi Milan'dan transfer edilen Krunic'in Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN