İtalyan devi gözünü Okan Buruk'a dikti! 23 yıl sonra ilk kez... Tarihe geçecek!

İtalyan devi gözünü Okan Buruk'a dikti! 23 yıl sonra ilk kez... Tarihe geçecek!

Galatasaray'ı 24. Süper Lig şampiyonluğuna ulaştırmayı hedefleyen Okan Buruk'a sürpriz bir talip çıktı. İtalyan devi, tecrübeli teknik adamı takımın başına geçirmek için düğmeye bastı.

Geçen sezondan bu yana Galatasaray'ın başında başarılı sonuçlara imza atarak sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Okan Buruk'a sürpriz bir talip çıktı. İtalyan devi, sarı-kırmızılı ekibin teknik adamını takımın başına geçirmek için kolları sıvadı.

İtalyan teknik adam Maurizio Sarri ile yollarını ayıran Lazio, gözünü Türkiye'ye dikti. Takvim'in haberine göre; İtalya Serie A'da bu sezon istediği performansı sergileyemeyen Lazio, Galatasaray'ın tecrübeli teknik adamı Okan Buruk'u gelecek sezon takımın başına geçirmeyi planlıyor.

İtalyan devinin, tecrübeli teknik adamı takip listesine aldığı öne sürüldü. Bu sezon Galatasaray'ın başında toplam 46 maçta görev alan Okan Buruk, bu karşılaşmalarda 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde ederek 2.35 puan ortalaması yakaladı.

Tecrübeli teknik adam özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki United ve Münih maçlarında etkileyici bir performans ortaya koymuştu.

Okan Buruk'un İtalyanca biliyor olmasının Lazio açısından büyük bir avantaj yarattığı öne sürüldü. Başarılı teknik adam Lazio'nun başına geçmesi halinde 23 yıl sona İtalya'da görev alan ilk Türk teknik adam olacak.

Son olarak Fatih Terim, 200-2001 sezonunda İtalyan devi Milan'da görev almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN