İzmir derbisinde saldırıya uğrayan Ozan Evrim Özenç, taburcu edildi

İzmir derbisinde saldırıya uğrayan Ozan Evrim Özenç, taburcu edildi

Süper Toto 1.Lig’de Göztepe ile Altay arasında oynanan maçta Göztepeli bir holiganın eline aldığı korner direği ile Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'i hastanelik etmesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Özenç, tedavisinin ardından taburcu oldu.

Spor Toto 1.lig kapsamında Göztepe ile Altay karşı karşıya geldi. İzmir derbisinde yaşananlar herkesi şok etkisine uğrattı. Maçın 22. dakikasında yaşanan gerginlik sonrasında ortalık savaş alanına döndü. Göztepeli bir taraftarın ağır yaralanması sonrasında Göztepeli holigan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'i hastanelik etti. Sahaya giren 2 ambulans ağır yaralanan taraftarı ve Ozan'ı hastaneye kaldırdı.

Özenç'in başında oluşan kesiğe müdahalede bulunuldu. Kontrol amaçlı hastanede tutulan Ozan Evrim Özenç'in, bugünkü kontrollerin ardından taburcu edilmesine karar verildi.

Öte yandan ligin 16. haftasında 4 Aralık Pazar günü Dyorex Boluspor'u konuk edecek Altay'ın 2 günlük iznin ardından hazırlıklarına başlayacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN