Kötü günler geçiren Beşiktaş’a ilaç gibi transfer! Sağ beke asist canavarı: Resmen bitti bu iş

Kötü günler geçiren Beşiktaş’a ilaç gibi transfer! Sağ beke asist canavarı: Resmen bitti bu iş

Teknik direktör Rıza Çalımbay önderliğinde kötü günler geçiren Beşiktaş, devre arası transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri katarak kötü bulutları dağıtmak istiyor.

Sezona teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde başlayan Beşiktaş'ta istenilen saha sonuçlarının alınmamasının ardından, büyük bir değişim yaşanırken yine de istenilen olumlu sonuçlar alınamadı.

besiktas.jpg

Deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay'ın takımın başına geçmesiyle çıkış arayan Siyah-Beyazlılar, Avrupa Konferans Ligi'nde art arda ağır mağlubiyetler alırken, Trendyol Süper Lig'de de sahasında zirve yarışına girdiği Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışından uzaklaştı.

riza1-001.jpg

Sezon başında kadrosuna yıldız isimleri katan Beşiktaş, Ante Rebic, Omar Collay, Oxlade Chamberlain, Amartey gibi isimlerle sezona başlamıştı. Yeni transferlerin beklenen performansları verememesinin ardından istenen saha sonuçlarını alamayan Siyah-Beyazlılar devre arasında özellikle defans hattına transfer yapmak istiyor.

godoy.jpg

Aradığı beki Arjantin'de bulan Siyah-Beyazlılar, Estudiantes forması giyen Leonardo Godoy'u transfer etmek için düğmeye bastı. Arjantinli sağ bek için 2 milyon euroyu gözünden çıkaran Siyah-Beyazlılar, oyuncunun karar vermesi için görüşmelerini sürdürüyor. Yaptığı başarılı ortalarla tanınan Godoy, Rıza Çalımbay'ın da aradığı isim olacak. 28 yaşındaki bek, geride kalan sezonda 5 gol 4 asist yaptı.

godoy1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN