Mehmet Büyükekşi açıkladı: TFF başkanlığına aday mı?

Mehmet Büyükekşi açıkladı: TFF başkanlığına aday mı?

Gaziantepspor'un eski başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF'nin 16-17 Haziran'da yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı öncesi, kulüp yöneticileriyle yapacağı görüşmelerin ardından TFF Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı. Ünlü yorumcu Büyüka, dün TFF'nin yeni başkanının Mehmet Büyükekşi olacağını ileri sürmüştü.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanı 16-17 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde belli olacak. Ünlü spor yorumcusu Şansal Büyüka dün çarpıcı bir iddiada bulanarak TFF seçimlerinde eski Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin başkan seçileceğini söylemişti.

Mehmet Büyükekşi, bugün yazılı yaptığı adaylık açıklamasında, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olmayı düşünüyorum" dedi.

Liglerde mücadele eden kulüplerin yöneticileriyle görüşeceğini aktaran Büyükekşi, "Gaziantep Başkanı olduğum dönemde gayet iyi deneyimlediğim üzere, Kulüpler Birliği'nin demokratik ve şeffaf yapısı gereği ve her kulüp başkanının görüşlerini fevkalade önemsemem sebebiyle bu düşüncemi önce Süper Lig başkanlarımla istişare etmek, onların fikir ve görüşlerini, talep ve önerilerini dinlemek için kendilerinden bir randevu talep ettim. Daha sonra da 1'inci, 2'nci ve 3'üncü Lig başkanları ile ayrı ayrı görüşmeyi düşünüyorum. Bu görüşmeleri tamamladıktan sonra adaylığımı resmiyete kavuşturmayı planlıyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN