Şansal Büyüka TFF'nin yeni başkanını 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu

Şansal Büyüka TFF'nin yeni başkanını 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu

TFF'nin 16-17 Haziran'da yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı öncesi spor yorumcusu Şansal Büyüka'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Ünlü yorumcu Büyüka, TFF'nin yeni başkanının Mehmet Büyükekşi olacağını ileri sürdü. Büyüka açıklamasında, "Mehmet Büyükekşi çok büyük bir ihtimalle başkan seçilecek. Hayırlı bir seçim olacağını düşünmüyorum. Ama biz gene de "Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanının kim olacağı merak konusuyken ünlü spor yorumcusu, Milliyet gazetesi yazarı Şansal Büyüka çarpıcı bir iddiada bulundu. Haziran ayında yapılacak olan TFF seçimlerinde eski Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin başkan seçileceğini öne sürdü.

Büyüka, konuya ilişkin yazısında şu ifadelere yer verdi:

"TFF'nin haziran ayında yapılacak genel kurulunda, Mehmet Büyükekşi çok büyük bir ihtimalle başkan seçilecek. Hayırlı bir seçim olacağını düşünmüyorum. Ama biz gene de "Hayırlı olsun" diyelim.

Mehmet Büyükekşi, TİM'in ve daha sonra Gaziantep olan Gazişehir Kulübü'nün eski başkanı... Mevcut konjonktürün öne çıkardığı bir isim... "İyi insan" diyorlar. İnsan profili o kadar bozuldu ki, zaten "iyi" olması gereken insan için, artık "iyi" olmak, özellik olarak söylenmeye başlandı.

Yeni yasaya göre zaten Hukuk Kurulu, Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu hiç değişmeden görevine devam edecek.

Böyle bir TFF yapısından Türk futboluna hayır gelir mi? Hayır gelmez... Hatta daha kötü olur, daha iyi olmaz.

Ama bizim kulüplere müstahak... Gelene "ağam", gidene "paşam" derseniz, özgür iradenizle bir başkan adayı bile belirleyemezseniz, daha çoookk sürünürsünüz."

mm.jpgMehmet Büyükekşi

MEHMET BÜYÜKEKŞİ KİMDİR?

1961 yılında Gaziantep'te doğan Mehmet Büyükekşi,1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi'nde ve İngiltere'de İşletme ve İngilizce dil eğitimi aldı. Büyükekşi, 2019 yılının eylül ayında Adil Sani Konukoğlu'ndan devraldığı Gaziantep FK başkanlığını, 2021 yılının haziran ayında Cevdet Akınal'a devretmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN