Merak ediliyordu: TFF Başkanlığı için ilk aday resmen belli oldu

Merak ediliyordu: TFF Başkanlığı için ilk aday resmen belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanının kim olacağı merak konusuydu. Gaziantep Futbol Kulübünün eski başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Başkanlığına resmen aday olduğunu açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanı 16-17 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde belli olacak. Ünlü spor yorumcusu Şansal Büyüka geçtiğimiz hafta çarpıcı bir iddiada bulanarak TFF seçimlerinde eski Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin başkan seçileceğini söylemişti.

BÜYÜKEKŞİ RESMEN ADAY OLDU

İddiaların odağındaki isim Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na resmen aday olduğunu açıkladı.

Liglerde mücadele eden kulüplerin yöneticileriyle görüşeceğini aktaran Büyükekşi, geçtiğimiz hafta yazılı yaptığı adaylık açıklamasında, "Gaziantep Başkanı olduğum dönemde gayet iyi deneyimlediğim üzere, Kulüpler Birliği'nin demokratik ve şeffaf yapısı gereği ve her kulüp başkanının görüşlerini fevkalade önemsemem sebebiyle bu düşüncemi önce Süper Lig başkanlarımla istişare etmek, onların fikir ve görüşlerini, talep ve önerilerini dinlemek için kendilerinden bir randevu talep ettim. Daha sonra da 1'inci, 2'nci ve 3'üncü Lig başkanları ile ayrı ayrı görüşmeyi düşünüyorum. Bu görüşmeleri tamamladıktan sonra adaylığımı resmiyete kavuşturmayı planlıyorum" demişti.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ KİMDİR?

1961 yılında Gaziantep'te doğan Mehmet Büyükekşi,1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi'nde ve İngiltere'de İşletme ve İngilizce dil eğitimi aldı. Büyükekşi, 2019 yılının eylül ayında Adil Sani Konukoğlu'ndan devraldığı Gaziantep FK başkanlığını, 2021 yılının haziran ayında Cevdet Akınal'a devretmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN