Mesut Özil'in serveti dudak uçuklattı! İstese dört büyüklerden biri satın alabilir

Mesut Özil'in serveti dudak uçuklattı! İstese dört büyüklerden biri satın alabilir

Mesut Özil'in 34 yaşında futbol kariyerini sonlandırmasına geniş yer ayıran İngiliz basını, dünyaca ünlü futbolcunun servetini kamuoyuyla paylaştı. İşte, Mesut Özil'in serveti...

Kariyerini Başakşehir'de sürdüren Mesut Özil, 22 Mart 2023 Çarşamba günü futbolu bıraktığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan 34 yaşındaki Özil, derinlemesine düşündükten sonra profesyonel futbol kariyerini noktalama kararı aldığını duyurdu.

Yaklaşık 17 yıldır profesyonel futbolcu olma ayrıcalığı yaşadığını belirten Özil, "Bu fırsat için inanılmaz derecede minnettarım. Ancak son haftalarda ve aylarda bazı sakatlıklar yaşayınca, futbolun büyük sahnesinden ayrılma zamanımın geldiği daha da netleşti" ifadelerini kullandı.

mesut-ozil-hangi-takimda-oynuyor.jpg

"İYİ FUTBOL SEYRETTİRDİ"

Mesut Özil'in futbolu bırakmasını internet sitesinden ilk haber olarak veren İspanyol Marca gazetesi, 34 yaşındaki eski futbolcunun kariyerindeki en iyi dönemini Werder Bremen, Real Madrid ve Arsenal ile Almanya Milli Takımı'nda oynadığı yıllar olduğunu ve bu dönemlerde 'dünyadaki tüm futbolseverlere iyi futbol izlettirdiğini' yazdı.

MESUT ÖZİL'İN SERVETİNİ AÇIKLADILAR

İngiliz The Sun gazetesi ise, Mesut Özil'in toplam servetinin 100 milyon sterlin, yani 113.4 milyon euro (2.3 trilyon Türk lirası) olduğunu yazdı.

Futbol hayatı boyunca farklı işler de yapan Mesut Özil'in kripto para birimi, e-spor yatırımı, giyim markası gibi girişimleri bulunuyor.

mesut-ozil-hangi-takimlarda-oynadi.jpg

159 kez formasını giydiği Real Madrid ile lig ve Kral Kupası şampiyonluğu yaşayan Mesut Özil, 254 kez forma giydiği Arsenal ile de 4 kez Federasyon Kupası kazandı.

Almanya Milli Takımı'yla 92 kez sahaya çıkan ve 23 gol atan Özil, Brezilya'nın ev sahipliği yaptığı 2014 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmıştı.

SÜPER LİG KULÜPLERİNİN GÜNCEL PİYASA DEĞERLERİ (1 MART 2023)

super-lig-kuluplerinin-guncel-piyasa-degerleri.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN