Mourinho'dan Fenerbahçeli kızdıran açıklama: Fenerbahçe, Avrupa Ligi takımı

Mourinho'dan Fenerbahçeli kızdıran açıklama: Fenerbahçe, Avrupa Ligi takımı

Yeni sezona Portekiz'de hazırlanan Fenerbahçe'de Jose Moruinho, Sarı-Lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi değil, Avrupa Ligi'ne uygun bir takım olduğunu belirterek Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

Yeni sezona Portekiz'de hazırlanan Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

İspanyol basının sorularını yanıtlayan Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi değil, Avrupa Ligi takımı olduğunu belirtti. Mourinho açıklamasında "İki farklı dünya... Gerçekçi olmalıyız . Şampiyonlar Ligi'ne gidersek finansal açıdan harika olur, ancak sportif açıdan Fenerbahçe bir Avrupa Ligi takımıdır." ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun bu açıklamaları özellikle sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı.

YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN