Nicolo Melli, Fenerbahçe Beko'dan ayrıldı

Nicolo Melli, Fenerbahçe Beko'dan ayrıldı

Fenerbahçe Beko’da Nicolo Melli takımdan ayrıldı. Melli önümüzdeki sezon NBA ekiplerinden New Orleans Pelicans forması giyecek.

Fenerbahçe Beko formasını iki sezon boyunca terleten ve bu süreçte sarı-lacivertlilerin en önemli parçalarından biri olan Nicolo Melli, kariyerine NBA’in New Orleans Pelicans takımında edecek. Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinde Melli ile ilgili yapılan açıklamada yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edilirken yeni sezon için başarı dileklerinde bulunuldu.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Beko formasını iki sezon boyunca terleten ve bu süreçte takımımızın en önemli parçalarından biri olan Nicolo Melli, kariyerine NBA’in New Orleans Pelicans takımında devam edecektir.
 
Bugüne dek mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda çubuklu formamıza büyük bir özveriyle hizmet eden ve bugünden itibaren Fenerbahçe ismini NBA’de temsil eden oyuncular arasına katılan Nicolo Melli’ye, kariyerinin yeni döneminde sonsuz başarılar dileriz."

İSTANBUL/İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN