Ronaldo'dan tribünlere karşı iğrenç hareket

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Al-Nassr'ın Suudi Pro Ligi'nde Al-Shabab'ı 3-2 mağlup ettiği maçın ardından tribünlere yönelik yaptığı müstehcen hareketle gündemi sarstı.

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Al-Nassr'ın Suudi Pro Ligi'nde Al-Shabab'ı 3-2 mağlup ettiği maçın ardından tartışmalı bir harekete imza atarak eleştirilerin odağı oldu.

Maçta ilk golü 21. dakikada penaltıdan atan Ronaldo, maç sonunda Al-Shabab taraftarlarına yönelik görünen müstehcen bir hareketle gündeme damgasını vurdu.

'MESSİ' TEZAHÜRATLARI DUYULDU

Maçın bitiş düdüğünden sonra sosyal medyada yayılan videolarda, Ronaldo'nun kulağını kapatarak pelvik bölgesinin önünde elini defalarca ileri geri salladığı görüldü. Bu hareket, Al-Shabab taraftarlarına yönelik gibi görünüyordu. Arka planda, Ronaldo'nun uzun süreli futbol rakibi Lionel Messi'ye atıfta bulunan "Messi" tezahüratları duyuldu.

Bu olay televizyonda gösterilmedi ancak bazı Suudi yorumcular Ronaldo'nun cezalandırılması gerektiğini söyledi.

SORUŞTURMA AÇILDI

Resmi bir yanıt gelmese de Suudi gazetesi Asharq al-Awsat, ulusal futbol federasyonunun (SAFF) bu olayla ilgili soruşturma açtığını belirtti. Tanınmış Suudi yazar ve televizyon sunucusu Waleed Al Farraj, X üzerinde yaptığı açıklamada, "Disiplin komitesi en büyük sınavıyla karşı karşıya. Bekleyip göreceğiz. Ne kadar ünlü olursan ol, her şeyin bir sınırı var. Büyük ligler böyle işler." dedi.

Al-Nassr'dan olayla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

BENZER OLAYLAR YAŞANMIŞTI

39 yaşındaki Ronaldo, geçmişte benzer eleştirilere maruz kalmıştı. Geçen yıl Nisan ayında, Al-Hilal'e karşı 2-0 kaybettikleri lig maçının sonunda oyuncu değişikliği alanına doğru yürürken genital bölgesini tuttuğu görülmüştü.

Bu ayın başlarında, Al-Nassr'ın Riyadh Season Kupası finalinde Al-Hilal'e 2-0 yenildiği maçta, tribünlerden atılan bir Al-Hilal atkısını şortuna koyup sonra çıkartarak tünele doğru yürürken attı.

2022'nin sonlarında serbest oyuncu olarak Al-Nassr'a katılan Ronaldo, bu sezon şu ana kadar 20 maçta attığı 22 golle lig gol krallığında zirvede yer alıyor. Al-Nassr, 52 puanla ligde ikinci sırada bulunuyor ve lider Al Hilal'in dört puan gerisinde yer alıyor, ancak Al Hilal'in bir maçı eksik.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN