Şampiyonlar Ligi finalinin hakemi belli oldu

Şampiyonlar Ligi finalinin hakemi belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi finali heyecanı bu sene İstanbul’da yaşanacak. Finalde Manchester City ile Inter karşı karşıya gelecek. İstanbul’da oynanacak karşılaşmanın hakemi ise Polonyalı Szymon Marciniak olduğu duyuruldu.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Manchester City ve Inter arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi finaline sayılı günler kaldı. 10 Haziran Cumartesi günü oynanacak dev finalin hakemi belli oldu. Saat 22.00'de başlayacak müsabakada Polonyalı Szymon Marciniak düdük çalacak.

YARDIMCILAR SOKOLNİCKİ VE LİSTKİEWİCZ

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz üstlenecek. Tomasz Kwiatowski video yardımcı hakem olarak görev yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Rumen Istvan Kovacs olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN