Şampiyonluk yarışında Galatasaray'a büyük darbe! Bunu kimse beklemiyordu! Gidiyor...

Şampiyonluk yarışında Galatasaray'a büyük darbe! Bunu kimse beklemiyordu! Gidiyor...

Sezon başından bu yana Fenerbahçe ile şampiyonluk için yarışan Galatasaray, yarın akşam deplasmanda Trabzonspor'un konuğu olacak. Dev maça saatler kala sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi veda niteliğinde açıklamalara imza attı.

Yarın akşam Trabzonspor'un konuğu olacak Galatasaray'da yıldız futbolcu veda niteliğinde açıklamalara imza atarak sarı-kırmızılı camiada şaşkınlık yarattı. Aslan'ın yıldız isminin kısa süre içerisinde takıma veda etmesi bekleniyor.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray'da yıldız isim, Trabzonspor derbisine saatler kala veda niteliğinde açıklamalara imza attı.

Sarı-kırmızılı ekibin Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, Arjantin ekibi Boca Juniors formasını giymek istediğini açıkladı.

VEDA GİBİ AÇIKLAMA

ESPN'e konuşan yıldız futbolcu, "En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Orada oynamak için ölüyorum. Başkan Riquelme ile temastayız ve bu ihtimalin yaklaştığını biliyorum. Çünkü uzun yıllardır Avrupa'dayım. Evde olmayı, aileme yakın olmayı özledim. Her şeyin zamanı gelince gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bir futbolcu olarak hayal ettiğim her şey gerçekleşti. Güney Amerika'ya dönüşüm artık daha yakın." dedi.

Bu sezon 52 maçta görev alan Torreira bu karşılaşmalarda 2 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan orta saha oyuncusu, geçen sezon 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında sarı-kırmızılı ekibe transfer olmuştu.

Bu açıklamaları sonrasında Urugaylı yıldızın kısa süre içerisinde takımdan ayılması bekleniyor.

Galatasaray'a Lucas Torreira şoku! | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN