Selçuk İnan'ın yeni adresi belli oldu

Selçuk İnan'ın yeni adresi belli oldu

Şenol Can’la yollarını ayıran ve teknik direktör arayışı içinde olan Kasımpaşa'da teknik direktörlük görevine Selçuk İnan getirildi.

Dünya Kupası arasına girilmesiyle birlikte teknik patron Şenol Can’la yollarını ayıran Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü belli oldu. Kulüp teknik direktörlük görevi için Selçuk İnan ile anlaşıldığını duyurdu.

NTV'de yer alan habere göre; Kasımpaşa, Şenol Can'dan sonra Selçuk İnan ile anlaşmaya vardı. Selçuk İnan, futbolu bıraktıktan sonra Eylül 2020'den Ocak 2022'ye kadar Fatih Terim'in yardımcılığını yapmıştı.

Sezona Sami Uğurlu ile başlayan ancak üst üste alınan 3 yenilginin ardından yolları ayıran Kasımpaşa, Şenol Can’la anlaşmış ancak Dünya Kupası arası girmesiyle birlikte genç çalıştırıcıyla yola devam etmeyeceğini açıklamıştı. Kasımpaşa geride kalan 13 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgiyle 13. sırada yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN