Şenol Güneş açıkladı! Rachid Ghezzal'ın sakatlıktan dönüş tarihi belli oldu

Şenol Güneş açıkladı! Rachid Ghezzal'ın sakatlıktan dönüş tarihi belli oldu

Beşiktaş'ta bir süredir yaşadığı sakatlık nedeniyle formasından uzak kalan yıldız futbolcu Rachid Ghezzal ile ilgili olarak Teknik Direktör Şenol Güneş'ten açıklama geldi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Fransız teknik adam Valerien Ismael ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Şenol Güneş, Ümraniyespor karşısında ilk kez takımının başında sahaya çıktı.

Vodafone Park'ta oynanan Ümraniyespor karşılaşmasında sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrılmayı başaran siyah beyazlılar büyük bir beğeni toplamıştı.

ŞENOL GÜNEŞ, GHEZZAL HAKKINDA KONUŞTU

Bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Rachid Ghezzal, son olarak geçtiğimiz haftalarda oynanan Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanarak oyun alanından alınmıştı.

Rachid Ghezzal beşiktaş

Ümraniyespor mücadelesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, Ghezzal'ın sakatlık durumuyla ilgili olarak;

' Ghezzak çok kaliteli bir oyuncu aynı zamanda kadromuzun da en önemli isimlerinden birisi. Rachid henüz sakatlığını atlatamadı. Ne yazık ki Dünya Kupası arasına kadar da bizimle birlikte olamayacak. Dünya Kupası'na kadar 3 karşılaşma var ancak 3 müacadele de aramızda kesin olarak olamayacak. Sakatlığını atlatmasının ardından Ghezzal çok daha iyi bir şekilde geri dönecektir... ' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN