Sergen Yalçın'dan Başakşehir maçında radikal değişiklik

Sergen Yalçın'dan Başakşehir maçında radikal değişiklik

Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışına havlu atan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Başakşehir maçında radikal bir değişikliğe imza atmaya hazırlanıyor. Yalçın, zorlu karşılaşmada kaleyi yeni transfer Devis Vasquez’e emanet edecek.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, 22. hafta karşılaşmasında Başakşehir deplasmanında radikal kararlara imza atmaya hazırlanıyor. Deneyimli teknik adam, Alanyaspor karşılaşmasında kaleyi yeni transfer Devis Vasquez’e teslim etmeye hazırlanıyor.

Kartal, Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir'in konuğu olacak. Kartal, 8 maçtır kaybetmeyen rakibini mağlup ederek rakibinin yenilmezlik serisini sonlandırmayı hedefliyor.

A Spor'un haberine göre; Kartal'da Sergen Yalçın, Alanyaspor karşılaşmasında yediği gollerle taraftarlardan tepki alan deneyimli eldiven Ersin Destanoğlu’nu yedek kulübesine çekmeyi kaleyi ise yeni transfer Devis Vasquez’e teslim etmeye hazırlanıyor.

Kartal'ın yeni transferi, devre arasında Roma'dan takıma katılmış ve bu sezon hiçbir karşılaşmada görev almamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN