TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den sürpriz karar

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den sürpriz karar

Türk futbolunda neredeyse her kulüp, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin görevi bırakmasını talep ediyor. Mehmet Büyükekşi'den ise herkesi şaşırtan bir hamle geldi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Türk futbolu, skandallarla dolu bir sezonu geride bırakmaya hazırlanıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kıyasıya şampiyonluk yarışı verdiği sezona hakem hataları, VAR açıklamaları, Suudi Arabistan krizi ve hakem Halil Umut Meler'in darp edilmesi damga vurdu. Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig kulüplerinin çoğu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifasını istedi. Mehmet Büyükekşi'den ise şaşırtan bir hamle geldi.

Resim

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun edindiği bilgilere göre; TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, istifa etmesinin veya gidilecek olağanüstü seçimli genel kurulun, Türk futboluna pozitif katkı sağlayacağını ve kaotik ortamdan çıkaracağını düşünmüyor. Büyükekşi, olası bir seçimli genel kurulda aday olup olmama konusunda da karar verme aşamasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN