Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ayrılığı resmen açıkladı! Taraftarların sevgilisi takıma veda ediyor...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ayrılığı resmen açıkladı! Taraftarların sevgilisi takıma veda ediyor...

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından çıkışa geçen Trabzonspor, yıldız ismiyle yollarını ayırıyor. Bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, ayrılığı resmen açıkladı. Taraftarların sevgilisi takıma veda ediyor.

Süper Lig'in 14. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Kayserispor'u konuk edecek Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, yıldız ismiyle yollarını resmen ayrılıyor. Yıldız futbolcunun kısa süre içerisinde Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından çıktığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alarak 11 puan toplayan Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için resmen geri sayıma geçti.

Bu akşam evinde Kayserispor'u konuk edecek Trabzonspor, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer sezonunda kadrosunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Fırtına ayrıca bir yandan da performansı ile hayal kırıklığı yaratan oyuncuları ile yolları ayırmayı hedefliyor.

Bu doğrultuda bordo-mavili ekipteki ilk ayrılık belli oldu. Fırtına, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yunan yıldızı Bakasetas ile yollarını ayırma kararı aldı. Yunan futbolcuya iki kez sözleşme yenileme teklifinde bulunduklarını açıklayan bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, Yunan orta saha oyuncusunun bu iki teklifi de reddettiğini duyurdu.

Yunan orta saha oyuncusunun Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini açıklayan Başkan Doğan, "Bakasetas'a bir değil, iki teklif yaptık. Oyuncunun olumlu yaklaşmadığı doğru. Bakasetas bizim sevdiğimiz bir oyuncu. Yıllardır Trabzon’da sorunsuz, problemsiz yaşayan, önemli katkılar sağlayan bir oyuncu. Kendimizden gördüğümüz bir oyuncu. Sonuçta Trabzonspor’un çıkarları önemli" dedi.

Trabzonsporlu Bakasetas seri peşinde - Son Dakika Haberleri

Başkan Doğan'ın bu açıklaması sonrasında Trabzonspor'un, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuyu devre arasında satması ve en azından bir bonservis geliri elde etmesi bekleniyor.

2021 yılından bu yana bordo-mavili formayı terleten yıldız futbolcu, bu sezon 11 maçta görev alarak 3 gol 1 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız orta saha, Trabzonspor forması altında 114 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 31 gol 22 asist kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN