Trabzonspor yeni sezon formalarını tanıttı - 2019 TS yeni formaları

Trabzonspor yeni sezon formalarını tanıttı - 2019 TS yeni formaları

Trabzonspor 2019 - 2020 sezonunda giyeceği yeni formaların tanıtımını yayınladı. Yeni formalar beğeniyle karşılanırken TS Club'larda satışa sunuldu. İşte Süper Lig'in ikinci yarısında fırtına gibi esen Trabzonspor'un yeni formaları...

Trabzonspor 2019 - 2020 sezonunda giyeceği yeni formalarını tanıttı. Tanıtımını sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile yapan Trabzonspor beğeni topladı. Yöresel motiflerin işlendiği yeni formalar, 20 Temmuz'dan itibaren satışta olacak. 

Trabzonspor yeni formaları şu notla paylaştı:

"Coğrafyamızın geleneksel dokuma bezi “keşan” motiflerini formamıza gururla işledik! Çünkü bize ait olan ve bizden kıldığımız her zaman en güzelidir. Biliyoruz ki #yanyana durursak #bizbize yeteriz. Gri formamız, yarın öğleden sonra TS Club’lar ve online mağazamızda!"

TRABZONSPOR'UN YENİ SEZON FORMA TANITIM VİDEOSU

TRABZONSPOR'UN YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Trabzonspor Süper Lig'in ikinci yarısında başarılı bir performans sergilemişti. Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Trabzonspor Süper Lig'i 63 puanla 4. sırada tamamlamıştı.

Bordo-mavililerin yeni sezonda giyecekleri formalar TS Club'larda satışa sunuldu.

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN