Trabzonspor yılın transfer bombasını resmen patlattı! Real Madrid'in eski yıldızı fırtınaya imza atıyor: Tarihe geçecek transfer

Trabzonspor yılın transfer bombasını resmen patlattı! Real Madrid'in eski yıldızı fırtınaya imza atıyor: Tarihe geçecek transfer

Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak isteyen Trabzonspor, yılın transfer bombasını patlattı. Fırtınanın, Real Madrid'in eski yıldızını kadrosuna kattığı iddia edildi.

Yeni sezon çalışmalarını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde sürdüren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, İspanyol dünya devi Real Madrid'in eski yıldızını kadrosuna kattı. Karadeniz ekibinin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Transfer sezonunun en hareketli takımları arasında yer alarak Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz ve son olarak Tonio Teklic'i kadrosuna katan Marc Bartra, Flavio ve Dorukhan Toköz ile ise yollarını ayıran Karadeniz ekibi, yılın transfer bombasını patlattı.

CNN Türk'ten Ümit Uzun'un haberine göre; Trabzonspor, özellikle Real Madrid forması altında gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan ve son olarak Seviila forması giyen, Aralık ayında İspanyol ekibinden ayrılan İspanyol dünya yıldızını kadrosuna kattı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Ümit Uzun, paylaşımında "Isco Trabzonspor’da." ifadelerine yer verildi.

Real Madrid'in bugüne dek en yüksek bonservis bedeli ödediği beş İspanyol futbolcudan biri olan tecrübeli orta saha oyuncusu, geçen sezonu İspanyol ekibi Sevilla forması altında geçirdi.

31 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu geçen sezon Sevilla'da 19 maçta görev alırken takımına 1 gol 3 asistlik katkı sundu.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN