TRT'nin Dünya Kupası yayınında görülmemiş skandal! Hakan Şükür'ü hatırlattı ortalık karıştı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası, gruplardaki son maçların heyecanıyla devam ediyor. Bu akşam TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan Fas- Kanada karşılaşmasında yaşanan büyük skandal kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği 2022 Dünya Kupası'nda heyecan grup maçlarıyla devam ediyor. Katar'da düzenlenen ve futbol tarihinin 22. Dünya Kupası olan tarihi turnuvada gruplardaki üçüncü maçların heyecanı başladı. Fas'ın Kanada'yı mağlup ettiği karşılaşmasında izleyicilerinde dikkatini çeken büyük bir skandal yaşandı.

F Grubu'nda Hırvatistan, Belçika ve Kanada ile mücadele eden Fas, turnuvanın en büyük mucizelerinden birine imza atarak topladığı 7 puanla grubu lider olarak tamamladı.

Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Lukaku, Hazard ve Mertens gibi dünyaca ünlü yıldızlara sahip Belçika ise Hırvatistan ile 0-0 berabere kalarak grubu üçüncü sırada tamamladı. Turnuva öncesinde favoriler arasında gösterilen Belçika, Dünya Kupası'na henüz grup aşamasında veda ederek turnuvanın en büyük hayal kırıklığına imza attı.

FAS TARİHİ BAŞARIYI TEKRARLADI

F Grubunu lider olarak tamamlayan Fas'ın Katar'ın başkenti Doha'daki Al Thumama Stadı'nda Kanada'yı mağlup ettiği maçta TRT ekranlarında büyük bir skandal yaşandı. Rakibini 2-1 ile geçen Fas, 1986'dan sonra ilk kez son 16 turuna yükselerek tarihi bir başarıya imza attı.

Fas- Kanada maçında TRT ekranlarında yaşanan skandal kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Fas, maçın 4. dakikasında Hakim Ziyech'in golüyle 1-0 öne geçti.

TRT EKRANLARINDA GÖRÜLMEMİŞ SKANDAL

TRT ekranlarında futbolseverlerle buluşan maçı anlatan spiker Alper Bakırcıgil, Ziyech'in golünün hemen ardından Dünya Kupası tarihinde atılan en erken golün 2022 Dünya Kupası üçüncülük maçında Güney Kore ağlarını havalandıran Hakan Şükür'e ait olduğunu söyledi.

trtde-kanada-fas-macinin-spikeaari-alper-bakircigil-fasin-4.jpg

Spiker Alper Bakırcıgil

CANLI YAYINDA SPİKER DEĞİŞTİ

Fas- Kanada karşılaşmasının ilk yarısının sona ermesiyle Bakırcıgil yayından alındı. Karşılaşmanın ikinci yarısını Cüneyt Kıran anlattı. Yaşanan bu değişiklik kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN