Tüm kulvarlarda lider: Kanarya’da skora kulübe etkisi

Tüm kulvarlarda lider: Kanarya’da skora kulübe etkisi

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus ile yükselişini sürdürürken savunma hattındaki sakatlıklar rotasyonu olumsuz etkiliyor. Sarı-Lacivertli ekipte, oyuna sonradan dahil olan hücum oyuncuları ise 8 lig karşılaşmasında skora doğrudan katkı sağlayarak göz doldurdu.

Teknik direktör Jorge Jesus ile çıkışa geçen Fenerbahçe’de savunma hattında yaşanan sakatlıklar can sıkıyor. Sarı-Lacivertli takım oynadığı futbolla yarıştığı tüm kulvarlarda liderlik koltuğunda yer alırken savunmada yorgunluk belirtileri göze çarpıyor.

Fransa’da oynanan Rennes maçında sakatlanan Luan Peres’ten uzun süredir faydalanamayan Sarı-Lacivertliler, Gustavo Henrique’yi de sakatlığa kurban verdi. Bu durum, Jesus’un rotasyon planını suya düşürdü. İstanbulspor maçında mecburen 4’lüye dönen ve elinde kalan stoperler Serdar Aziz ile Szalai’ye güvenen Jorge Jesus, Dünya Kupası arasına kadar böyle devam edecek.

Luan Peres ve Gustavo, ligde kalan Sivasspor ve Giresunspor maçları ile Avrupa Ligi’nde son hafta müsabakası olan Dinamo Kiev deplasmanında yer alamayacak. Stoperde de rotasyon yapmak isteyen ancak fırsat bulamayan Jorge Jesus, mecburen Serdar Aziz-Szalai tandemini bozamıyor. Portekizli hoca, Dünya Kupası öncesinde yaşanabilecek bir sakatlık durumunda ise altyapıdan isimleri A Takım’da değerlendirecek.

Öte yandan Fenerbahçe’de geniş kadro, onu çok iyi kullanan teknik direktör Jorge Jesus, oyuna sonradan dahil olan isimlerden maksimum verim aldı. Portekizli çalıştırıcı, her maç 4-5 rotasyon yaparak herkesi hazır tutarken, oyun içinde özellikle 60’tan sonra yaptığı değişiklikler ile rakipleri çaresiz bırakıyor. Bu sezon ligde 8 karşılaşmada oyuna sonradan dahil olan isimler Fenerbahçe’ye skor katkısı verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN