Ünlü gazeteciden Okan Buruk'a sert eleştiri! 'Takke düştü kel göründü'

Ünlü gazeteciden Okan Buruk'a sert eleştiri! 'Takke düştü kel göründü'

Şampiyonlar Ligi'ndeki 5. karşılaşmada sahasında Belçika ekibi USG ile karşılaşan Galatasaray, rakibine 0-1 yenildi. Karşılaşmanın ardından gazeteci Serdar Ali Çelikler, Okan Buruk'a “Takke düştü kel göründü! Okan Buruk'un Osimhen konforuna alışmışlıktan dolayı ekstra bir hücum planı yok!” sözleriyle yüklendi.

Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta karşılaşmasında Union SG ile karşılaşan Galatasaray, rakibine 0-1 mağlup olarak bu sezon Devler Ligi'ndeki 2. yenilgisini aldı.

Sarı-Kırmızılı ekipte Osimhen, Singo, Yunus Akgün gibi isimler sakatlık nedeniyle karşılaşmada forma giyemedi. Gazeteci Serdar Ali Çelikler, yenilgi sonrasında Okan Buruk'u hedef aldı.

Çelikler, “Takke düştü kel göründü! Okan Buruk'un Osimhen konforuna alışmışlıktan dolayı ekstra bir hücum planı yok!” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN