Volkan Demirel'den Fenerbahçe yöneticilerine sert eleştiri: Tek kelime etmesinler!

Volkan Demirel, Osimhen’in transfer fırsatını kaçıran Fenerbahçe yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

Fenerbahçe’nin eski kaptanlarından ve teknik direktör Volkan Demirel, Asist Analiz'in YouTube kanalında yaptığı açıklamada Nijeryalı yıldız Victor Osimhen’in transfer süreci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Demirel, Osimhen transferininin transfer döneminde Galatasaray'ın dışında Fenerbahçe’ye sunulduğunu belirterek, "Bu fırsat Fenerbahçe’ye sunulmuş ama alınmadı. Buna hala yorum getirenler varsa bir daha transfer konuşmasın" dedi.

Volkan Demirel, Osimhen’in kalitesine ilk andan itibaren inandığını vurgulayarak, "İlk geldiğim gün şunu söyledim, Osimhen başka bir şey. Bu oyuncuya karşı oynadım, çok iş yapar dedim. Hatta Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncusu olur dedim. Sözümün arkasındayım." dedi.

2024 Eylül ayında Fenerbahçe yönetiminden gelen bir açıklamaya da cevap veren Demirel "O dönemde, 'Elimizde Edin Dzeko, Youssef En-Nesyri ve Cenk Tosun varken Osimhen’i nereye koyacağız?' diyenler oldu. İşte bunu söyleyen bir daha transferle ilgili tek kelime etmesin" ifadeleriyle eleştirilerini sertleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN