Survivor Bahar Seviş kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Survivor Bahar Seviş kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Acun Ilıcalı, Survivor’da hem ünlüler takımına hem de gönüllüler takımına 2’şer yeni yedek yarışmacı daha katıldığını açıkladı. Bunlardan biri de yoga eğitmeni Bahar Seviş. Güzel yarışmacı Bahar Seviş, Survivor’a gelir gelmez iddialı olduğunu söyledi.

Survivor’a birincilik için geldiğini ifade eden Bahar Seviş, kendisi gibi yarışmaya sonradan yedek olarak katılan Sergen Bayar’la Instagram’dan takipleşiyor. 18 Ocak 2021’den itibaren yarışmaya dâhil olan Bahar Seviş’in hayat hikâyesine dair pek bir bilgi bulunamadı.

BAHAR SEVİŞ KİMDİR?

Acun Ilıcalı, Bahar Seviş’in Survivor’a ünlüler takımına yedek olarak katıldığını açıkladı. Yoga eğitmeni olan Bahar Seviş, aynı anda fitness ve pilates eğitmenliği de yapıyor. Oyunculuk geçmişi de bulunan Survivor Bahar, birçok tiyatro oyunlarında sahne aldı.

BAHAR SEVİŞ’İN INSTAGRAM HESABI

Baharrsevis kullanıcı ismiyle instagram kullanan Bahar Seviş, güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor.

‘ÇOK POZİTİF BİR İNSAN’

Survivor Bahar Seviş’in yakın çevresinden edinilen bilgilere göre; güzel yarışmacı küçük şeylerle mutlu olabiliyor. Asla egolu olmayan Bahar Seviş, çevresi tarafından pozitif bir insan olarak biliniyor.

Arkadaşlarıyla birlikte gezmeyi seven, insanlara yardım etmekten mutluluk duyan Bahar Seviş’in mutlu bir ilişkisi olduğu belirtiliyor.

survivor-bahar-sevis-kimdir-kac-yasinda-nereli-ve-evli-mi-hayat-hikayesi-nedirr-001.png

BAHAR SEVİŞ EVLİ Mİ?

Bahar Seviş evli değil. Ancak yaklaşık 11 yıldır birlikte olduğu bir sevgilisi bulunuyor. Bahar Seviş’in sevgilisinin ismi de Mustafa Ömer Özbalkan…

Bahar Seviş’in sevgilisi, Özbalkan, Instagram’dan yaptığı son paylaşımında kız arkadaşıyla birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşarak, ‘Bu yıl senin yılın .. Birbirimizi uzun süre göremeyeceğimiz yeni bir başlangıç. Seni çok özledim ve zamanın çabuk geçmesini diliyorum. Seni seviyorum bebeğim’ notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN