Survivor Duygu Serap Salman kimdir, kaç yaşında ve sevgilisi var mı? İşte hayat hikâyesi

Survivor Duygu Serap Salman kimdir, kaç yaşında ve sevgilisi var mı? İşte hayat hikâyesi

Survivor’a yedek yarışmacı olarak katılan Duygu Serap Salman, düzgün fiziği, güzelliği ve atletik tavırlarıyla yarışmaya renk kattı. Survivor Duygu, Instagram hesabından spor yaptığı anları paylaşıyor.

Güzelliği, düzgün fiziği ve azmi ile Survivor’da dikkat çeken Duygu Serap Salman’ın sevgilisi bulunuyor. Instagram’ı da aktif olarak kullanan Survivor Duygu Serap Salman, mutlu anlarını takipçileriyle birlikte paylaşıyor.

SURVİVOR DUYGU KİMDİR?

Crosfitter, atletizm, fitness ve kickbokssla ilgilenen Survivor Duygu Serap Salman, bunların dışında dansçılık da yapıyor. Yakın çevresi tarafından çok hırslı biri olduğu söylenen Survivor Duygu, hırsı, azmi, başarı isteği ile yarışmaya renk kattı.

survivor-duygu-serap-salman-kimdir-kac-yasinda-ve-sevgilisi-var-mi-iste-hayat-hikayesi.png

SURVİVOR DUYGU’NUN INSTAGRAM HESABI

duyguserapsalman Instagram hesabını kullanan Survivor Duygu Serap Salman, spor yaptığı, arkadaşlarıyla birlikte olduğu zamanları ve sevgilisiyle birlikte geçirdiği anların fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunuyor.

SURVİVOR DUYGU’NUN SEVGİLİSİ VAR MI?

Survivor Duygu Serap Salman’ın sevgilisinin ismi öğrenilemese de güzel yarışmacının mutlu bir birlikteliği olduğu belirtildi.

Survivor Bahar Seviş kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?Survivor Bahar Seviş kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?Survivor Sergen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yedek olarak katıldıSurvivor Sergen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yedek olarak katıldıSurvivor ünlüler gönüllüler oyuncuları kimdir? İşte hayat hikayeleriSurvivor ünlüler gönüllüler oyuncuları kimdir? İşte hayat hikayeleriSurvivor Meryem Kasap kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?Survivor Meryem Kasap kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?Survivor Barış Özbek kimdir, kaç yaşında ve evli mi? İşte hayat hikâyesiSurvivor Barış Özbek kimdir, kaç yaşında ve evli mi? İşte hayat hikâyesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN