Survivor'da kim elendi? İşte son bölümde yaşananlar

Survivor'da kim elendi? İşte son bölümde yaşananlar

Survivor’ın 3. haftasında ilk iletişim oyunu ve dokunulmazlık oyunları oynandı. İletişim oyununu ünlüler takımı 10-5’lik skorla kazandı. Öte yandan 3. haftada Survivor’dan elenen isim de belli oldu.

İlayda, Aleyna, Bahar ve Duygu, Survivor’da eleme potasında yer aldı. Exxen’deki SMS sıralamasında gönüllüler takımında Poyraz birinci olurken, ünlülerde ise İsmail birinci oldu. Survivor’da Exxen SMS sıralamasına göre sonuncu olan isim, yarışmaya veda etti.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor'da bu haftanın eleme adayları İlayda ile Aleyna olmuştu. Gönüllülerde de SMS birincisi seçilen Poyraz, 3. eleme adayı olarak Duygu’nun adını verirken,  ünlülerde SMS birincisi olan İsmail, Bahar'ın adını söyledi. SMS oylamasının yapılmasının arkasından Bahar, bu hafta Survivor’dan elenen isim oldu.

Survivor'dan elenen Bahar şoke olurken, duygusal anlar yaşadı. 

Survivor'da kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının ardından her iki takımdan da birer aday potaya girdi. Bu haftanın eleme adayları İlayda, Aleyna, Bahar ve Duygu olmuştu.

 SMS SIRALAMASI

Bu hafta açıklanan Survivor Exxen SMS sıralaması ile adaya veda eden isim belirlendi. Survivor'da üçüncü haftanın SMS birincisi Gönüllüler'de Poyraz olurken, ünlülerde ise İsmail oldu.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

26 Ocak tarihinde yayınlanan son bölümde yapılan iletişim oyunu nefesleri kesti. Su kaydırağı ile başlayan parkurda engelleri aşmaya çalışan yarışmacılar, iletişim kurma şansını elde etmek için yarıştı.

Denge ve gücün gerektiği oyunda, ünlüler takımı 10-5’lik skorla kazanarak, iletişim oyununun sahibi oldu.

SURVİVOR BAHAR KİMDİR?

18 Ocak 1996’da doğan Bahar Seviş, KKTC’de doğdu. Fitness, yoga ve pilates yapan ve iyi derecede yüzme bilen Bahar, sporculuğun yanında oyunculuk da yaptı. 

Bahar Seviş, Girne Amerikan Üniversitesi Drama ve Oyunculuk bölümünde okuyor.

İŞTE SURVİVOR'DA SMS SIRALAMASI:

survivorda-kim-elendi-iste-son-bolumde-yasananlarr.jpegsurvivorda-kim-elendi-iste-son-bolumde-yasananlar.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN