Taha Akyol'un oğlunun dolandırılan parası bulundu

Taha Akyol'un oğlunun dolandırılan parası bulundu

Yazarımız Taha Akyol'u dolandırmaya çalışan ve oğlu Ertuğrul Akyol'un parasını alan şüphelilerin yakalanmasının ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Polis, çetenin aldığı parayı buldu.

Yazarımız Taha Akyol'u dolandırmaya çalışan ve oğlu Ertuğrul Akyol'un parasını tuzağa düşürerek alan şüpheliler kamera görüntülerinden tespit edilip gözaltına alındı. Emniyet ve adliyedeki işlemleri süren dolandırıcılık çetesinin üyelerinin aldığı para da bulundu.

Konu ile ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yapan yazarımız Taha Akyol "Polis er geç yakalıyor. Oğlum Ertuğrul’u dolandıranlar yakalanmıştı. Polis, paranın çok büyük bir bölümünü de buldu, tutanakla bugün Ertuğrul'a teslim etti. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN