TBMM Başkanı İsmail Kahraman'dan İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili açıklama geldi

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'dan İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili açıklama geldi

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısı sonrasında bir açıklama yayınladı. Kahraman, "Terörizmi bir siyaset yöntemi ve aracı olarak benimseyenler, devletimizin ve milletimizin sağduyusu sabrı, basireti, azmi ve kararlılığı sayesinde Allah’ın izniyle hüsrana uğrayacaklardır" dedi.

TBMM Başkanı Kahraman, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Kahraman'ın açıklamaları şöyle:

"Ülkemizi istikrarsızlığa sürüklemek, halkımızı korku, telaş ve panik duygularına sevketmek, yöneticilerimizi farklı gündemlerle meşgul etmek, güvenlik güçlerimizi başarısız göstererek milletimizin devletimize olan güvenini sarsmak isteyen fesat ve nifak odakları; emellerine nail olamayacaklarının hınç, öfke ve hırsı ile saldırılarda bulunmaktadırlar. Bu hain ve vahşi planın bir halkası olarak İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen menfur olay, bu teröristlerin insanî değerlerden, vicdan gibi hasletlerden mahrum bulunduğunu bir kez daha açıkça ortaya koymuştur.

Terörizmi bir siyaset yöntemi ve aracı olarak benimseyenler, devletimizin ve milletimizin sağduyusu sabrı,basireti, azmi ve kararlılığı sayesinde Allah’ın izni ile hüsrana uğrayacaklardır. Milletimiz, böylesi saldırılarla halkımızı galeyana getirmek, vatandaşlarımızı devlet yetkililerine ve kamu görevlilerine karşı provake edip kışkırtmak, ülkemizi barış ve huzur beldesi olmaktan çıkartmak isteyenlerin gerçek kimliğini ve perde arkasındaki plan ve oyunlarını bilmekte ve görmektedir. Fitne ve fesat odakları ile onların iç ve dış uzantıları ve hempaları, uyguladıkları vahşetin halkımızın birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesi, daha sıkı bir şekilde kenetlenmeleri, devletlerine olan güvenlerinin artması dışında bir sonuç vermeyeceğini anlamak zorunda kalacaklardır. Geçmişinde bundan çok daha zor günler geçirmiş olan milletimizin bu zorlukları da kısa zamanda atlatacağı inancı ile menfur saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve Aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN