BtcTurk düzeldi mi, neden erişim sağlanamadı mı? Sevindiren haber geldi

BtcTurk düzeldi mi, neden erişim sağlanamadı mı? Sevindiren haber geldi

BtcTurk son dakika açıklaması ile kripto para yatırımcılarının beklediği açıklama yapıldı. BtcTurk 503 hata kodu alan kullanıcılar, dün geceden itibaren platforma erişim sağlayamadı. 'BtcTurk çöktü' yorumları yapılırken, platformdan yapılan açıklamada erişim sorununun sabah saatlerinde giderildiği belirtildi. İşte, BtcTurk son durum...

BtcTurk kripto para platformuna 23 Ocak 2022 Pazar günü gece saatlerinden itibaren '503 hata kodu' vererek bir süre erişim sağlanamadı. Platformdan yapılan açıklamada sorunun Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle yaşandığı ifade edildi. Sabah saatlerinde platforma erişim yeniden açıldı.

BTCTURK AÇILDI MI?

Türkiye'nin en eski kripto para platformlarından BtcTurk'e erişim sorunu yaşandı. Konuyla ilgili yapılan ilk açıklamada, "Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir" ifadeleri yer aldı.

24 Ocak 2022 Pazartesi günü sabah saatlerinde BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamasına erişim yeniden açıldı.

2022-01-24-121530.jpg

BTCTURK NEDEN ÇÖKTÜ?

BtcTurk'ten yapılan açıklamada "BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında yaşanan erişim kesintileri sona ermiştir. Hesap bilgileriniz ile giriş yaparak tüm Türk Lirası ve kripto para bakiyelerini görebilirsiniz. Diğer tüm işlemler sırasıyla aktif hale getirilecek ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulmaya devam edecektir. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı.

BtcTurk Twitter hesabından yapılan açıklamada ise "Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle #BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz ve Azure Mühendisleri konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir" bilgisi paylaşılmıştı.

BTCTURK KRİPTO PARA BORSASI GİRİŞ ADRESİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN