Elon Musk'ın Twitter anketi sonuçlandı: Söz verdin istifa et

Elon Musk'ın Twitter anketi sonuçlandı: Söz verdin istifa et

Hakkındaki tartışmalarla gündemden düşmeyen Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, platformdaki CEO'luk görevinden istifa edip etmeme konusunda bir anket başlatarak çıkan sonucu kabul edeceğini açıkladı. Katılımcıların yüzde 57,5'i, Musk'ın görevden ayrılması yönünde oy kullandı. Anketin sona ermesinin ardından Musk'a "Söz verdin istifa et" yorumları yağdı.

Geçtiğimiz aylarda, dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter'ı satın alan Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Twitter'daki CEO'luk görevinden istifa edip etmeme konusunda bir anket yaptı.

Twitter'ı satın aldığı günden bu yana çalışanlar ve reklam verenler başta olmak üzere birçok çevre ile sorun yaşayan Musk, "Twitter'ın başındaki kişi olarak istifa etmeli miyim? Bu anketin sonuçlarına uyacağım" paylaşımında bulundu. Twiter'ın yeni patronu, anketi başlatmasının ardından yaptığı paylaşımlarda, ayrılma konusunda "ciddi" olduğunu belirtirken, "Ne dilediğine dikkat et, çünkü onu elde edebilirsin" ifadesini kullandı.

'ÇOĞUNLUK 'GÖREVDEN AYRIL' DEDİ'

Twitter CEO'sunun anketi, katılımcıların yüzde 57.5’inin platformun CEO’su olarak görevi bırakmasını istemesiyle sonuçlandı. Ankete yaklaşık 17.5 milyon kişinin katıldığı belirtildi.

122 milyon takipçisine anket yapan Musk, sonuca uyacağı sözünü vermişti.

Tesla ve SpaceX’in CEO’su 44 milyar dolara satın aldığı Twitter’da yönetim sürecinde çok sayıda tepkiyle karşılaşmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN