Faceapp indir: Yaşlandırma programı nasıl kullanılır? Sosyal medyayı sallayan akım

Faceapp indir: Yaşlandırma programı nasıl kullanılır? Sosyal medyayı sallayan akım

Sosyal medyayı sallayan uygulama Faceapp indirmek isteyenler haberimize bakabilir. Twitter ve Instagram’da son dönemde çıkan yaşlandırma programının nasıl indirileceği kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki yaşlandırma programı nasıl kullanılır? İşte Faceapp programı android ve İOS indirme linki…

Sosyal medyada kullanıcılar arasında yaygınlaşan yeni akım; Faceapp yani yaşlandırma programı oldu. Kendi fotoğraflarını uygulama aracılığıyla sisteme yükledikten sonra yapılan işlemlerle birlikte yaşlı görünümlerinin ortaya çıktığı Faceapp indirmek isteyenler, İOS ya da android uyumlu cihazlarına yaşlandırma programını edinmek için uğraşıyor. Peki yaşlandırma programı nasıl kullanılır? İşte yaşlandırma programına dair aradıklarınız…

FACEAPP İNDİR

Faceapp programını android ya da İOS cihazınıza indirmek çok kolay. Google Play Store ya da App Store’a girerek, Faceapp indir dediğinizde karşınıza çıkan programı indirebilirsiniz. Faceapp indirmek için aşağıdaki linklere de tıklayabilirsiniz.

İOS için tıklayın

Android için tıklayın

FACEAPP NASIL KULLANILIR?

Instagram ve Twitter’a sallayan yaşlandırma uygulaması Faceapp, ünlüsünden ünsüzüne kadar birçok vatandaşlar tarafından kullanılıyor. Uygulamanın kullanımı için ilk başta uyarıda belirtilen linklere tıklayarak uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Telefona uygulamanızı indirdikten sonra uygulamanın fotoğraflarınıza erişmesine izin verin. Daha sonra fotoğraf yükle kısmına tıklayın, galeriniz açılacaktır. Bir fotoğrafınızı seçtikten sonra yüz tespiti yapın. Ardından açılan sayfada çıkan editör kısmındaki seçeneklerden yaşlı kategorisini seçtikten sonra uygula deyin. Fotoğrafı indirmek için de sağ üst köşede yer alan indirme ikonuna tıklayın. Yaşlandırılmış fotoğrafınız galerinizdedir... Şayet eşinizin de yüzünü yaşlandırmak istiyorsanız da eşiniz ile olan bif fotoğrafı yükleyin ve aynı işlemi aynı fotoğrafa teker teker yapın.

İŞTE ÜNLÜLERİN YAŞLI HÂLİ...

 19-07/16/acun.jpg

19-07/16/untitled-3.jpg

19-07/16/untitled-4.jpg

         19-07/16/6b58578d-3ae5-4616-8f3b-60976f812dbb.jpg

19-07/16/ead4392d-a661-4788-9871-f4ca7126b6d6.jpg

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN