Instagram çöktü mü? 'Tekrar Dene' hatası nasıl çözülür? İşte yapılması gerekenler

Instagram çöktü mü? 'Tekrar Dene' hatası nasıl çözülür? İşte yapılması gerekenler

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Instagram'da yaşanan erişim sıkıntısı, kullanıcıları meraklandırdı. Paylaşım yapmak isteyenler "Tekrar Dene" hatası ile karşılaştı. Bazı kullanıcılar güncelleme sonrası hatanın düzeldiğini bildirirken, bazı kullanıcılar hatanın sürdüğünü dile getiriyor. İşte, Instagram bağlantı sorunuyla ilgili son durum...

2000'li yıllarla beraber başlayan dijital çağ, 2010'lu yıllarda sosyal paylaşım sitelerinin ortaya çıkmasıyla devam etti. Milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal ağlarda insanlar kâh özel hayatlarını paylaşırken, kâh bilgi paylaşımında bulunuyor. Sosyal paylaşım sitelerinde zaman zaman yaşanan erişim probleminin nedeni merak konusu oluyor.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım uygulaması Instagram'da kullanıcılar erişim sorunu yaşadı. Instagram'a girenler "Hata! Tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekle" hatası alırken siteye giriş yapamadı.

Yaşanan sorunla ilgili Instagram'dan resmi açıklama gelmedi.

Bazen çok sık post ve yoğun paylaşım durumunda Instagram "Tekrar Dene" hatası verebiliyor. Bu durumda uygulama verilerinin tuttuğu çerezlerin silinmesiyle sorun çözülüyor. Bazense uygulamanın yeni sürüme güncellenmesiyle hata giderilebiliyor.

"Tekrar Dene" hatası ile karşılaşırsanız Instagram uygulamasını güncelleyip yeniden deneme yapabilirsiniz.

Instagram'da geçici bir sorunun olduğu ve bu sorunun dünya genelinde yaşandığı belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN